Hållbara Lösningar

Om oss

Vi strävar efter ett varaktigt och långsiktigt samarbete med våra uppgdragsgivare, genom kompetens, kvalitetstänk och noggrannhet från planering till slutkontroll.

Om oss Johan Qvist Plåt & Isolering AB

Vi är ett väletablerat företag inom teknisk isolering med bas i Kungsbacka. Vi hjälper rörföretag, fastighetsförvaltare, industrin och kommuner m.m i Göteborgsområdet med rörisolering och rådgivning.

30 års arbetserfarenhet

Företaget startade redan 1989. Vi har lång arbetserfarenhet i branschen, och genom att ständigt vara i framkant inom kompetens- och teknikutveckling
kan vi idag erbjuda hög servicegrad och professionellt utfört arbete.

Varför isolerar vi rör?

– Isolering på kallvatten förhindrar onödigt tappande av vatten
– Isolering på VV och VVC förhindrar att fastigheten värms med varmvatten.
– KV och KB skall ha 40 mm. isolering.
– VV,VVC och VS skall ha 60 – 80 mm. isolering.
– Ånga och kondensat 80 mm. isolering och uppåt.
– Komfortkyla skall ha 40 mm. isolering både på tillopp och retur.
– Det här är inga isolerings tjocklekar som helt tar bort energiförlusterna, i framtiden kanske man tycker att det är för dåligt.

Vi tillhandahåller rådgivning och rekommendationer för bästa möjliga lösning
givet er fastighets förutsättningar och behov.

Behöriga Montörer

Johan Qvist Plåt & Isolering AB är auktoriserade installationsmontörer. Vi följer rådande kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Isoleringsfirmornas Förening, IF, och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet.

Rörmärkning och Ventilmärkning

I samarbete och vidareutveckling med våra kunder har verksamheten breddats med märkning av rör och ventiler. JPIAB har tillverkning i egen regi med en egen professionell maskinpark och utrustning. Vi kan även ombesörja skyltning och dekaler för utomhus och inomhusbruk med laserskärare och lamineringsmaskin.

Iso-certifierad 9001 & 14001

Bolaget sätter stor vikt vid långsiktigt arbete med kontinuerlig förbättring av processer och rutiner vid kvalitetssäkring, arbetsmiljö, miljö, ledningssystem och säkerhet. Vi är fullt ISO-certifierade  enligt standard ISO 9001 och 14001.

Hållbara isoleringslösningar

Vi strävar hela tiden efter bästa möjlig trivsel hos vår personal. Detta speglar sig sedan i nöjda kunder och fackmannamässigt utförda jobb. Företaget använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Johan Qvist Plåt & Isolering AB innehar ansvars- och trygghetsförsäkringar genom Länsförsäkringar. Bolaget har god ekonomi, samt F-Skattsedel.